leo catering katering

Propozycje menu:

Menu Przyjęcie Komunijne

ZUPA

( jedna zupa do wyboru)
Rosół z kurczaka z makaronem
Krem brokułowy z grzankami
Krem z kurczaka z białych warzyw z zieleniną
Consume pomidorowe z nutą ziołową

DANIE GŁÓWNE (3,5 p\osobę)
(cztery dania do wyboru)
Kotlet schabowy nadziewany pieczarkami
Rolada staropolska wieprzowa w towarzystwie boczku, ogórka i cebuli
Pieczeń rolowana z karczku wieprzowego
Rolada drobiowa z nutką szpinaku
Kotlet drobiowy IMPERIAL z serem salami
Medalion drobiowy z ananasem trącony żurawiną (więcej…)

Menu Chrzciny, Roczek

DANIE GŁÓWNE (2 p\osobę)
Kotlet schabowy nadziewany pieczarkami
Rolada staropolska wieprzowa w towarzystwie boczku, ogórka i cebuli
Pieczeń rolowana z karczku wieprzowego
Kotlet drobiowy IMPERIAL z serem salami
Kotlet devolay z masełkiem i natką pietruszki

DODATKI SKROBIOWE
Ziemniaki z wody
Kluski śląskie

SURÓWKI
Z kapusty białej z kukurydzą i zieleniną
Z marchewki z owocami
Z kapusty pekińskiej z sosem winegret
Z kapusty kiszonej zasmażanej

(więcej…)

Menu 18-stka Rodzinna

ZUPA

( jedna do wyboru)
Krem pieczarkowy z grzankami
Krem z białych warzyw z zieleniną
Consume pomidorowe z nutą ziołową

DANIE GŁÓWNE (3 p\osobę)
(cztery dania do wyboru)
Rolada staropolska wieprzowa w towarzystwie boczku, ogórka i cebuli
Kotlet schabowy nadziewany pieczarkami
Pieczeń rolowana z karczku wieprzowego
Wrzeciono drobiowe z nutką szpinaku
Kotlet drobiowy IMPERIAL z serem salami
Żeberka po bawarsku podlewane piwem
Kotlet devolay z masełkiem i natką pietruszki
Warkocz wieprzowo drobiowy (więcej…)

Menu 18-stka młodzieżowa

DANIE GŁÓWNE (3 p\osobę)

Kotlet schabowy nadziewany pieczarkami
Kotlet drobiowy IMPERIAL z serem salami
Kotlet devolay z masełkiem i natką pietruszki
Kotlet mielony panierowany

DODATKI SKROBIOWE
Ziemniaki z wody
Krokiety ziemniaczane szyszki
Frykasy ziemniaczane
Sos ciemny pieczeniowy

SURÓWKI
Z kapusty białej z kukurydzą i zieleniną
Z marchewki z owocami
Z sałaty lodowej pomidora i ogórka

(więcej…)

Menu Grill Plenerowy

DANIA GŁÓWNE Z GRILLA (3 p\osobę)
(cztery dania do wyboru)
Karczek marynowany
Filet z kurczaka w otulony ziołami
Szaszłyk wieprzowy z boczkiem
Kaszanka swojska z czosnkiem i cebulką
Kiełbasa swojska
Skrzydełka glazurowane
Pstrąg z grilla w towarzystwie bukietu jarzyn
Filety rybne grillowane na ostro (więcej…)

Menu zabawa karnawałowa

DANIE GŁÓWNE (2,5 p\osobę)

Kotlet schabowy nadziewany pieczarkami
Rolada staropolska wieprzowa w towarzystwie boczku, ogórka i cebuli
Pieczeń rolowana z karczku wieprzowego
Kotlet drobiowy IMPERIAL z serem salami
Sznycel wieprzowy z cebulką

DODATKI SKROBIOWE

Ziemniaki z wody
Kluseczki śląskie
Kluchy na łachu
Sos ciemny pieczeniowy (więcej…)

Menu Weselne

ZUPA
(jedna do wyboru)

Rosół z kury z makaronem
Krem borowikowy z grzankami
Krem z białych warzyw z zieleniną
Consume pomidorowe z nutą ziołową

 

DANIE GŁÓWNE (5 p\osobę)
( pięć pozycji do wyboru )
Potrawka z gotowanych roladek drobiowych z kompozycją warzyw z ryżem i sosem
Kotlet schabowy nadziewany pieczarkami
Rolada staropolska wieprzowa w towarzystwie boczku, ogórka i cebuli
Pieczeń rolowana z karczku wieprzowego
Rolada drobiowa z nutką szpinaku
Kotlet drobiowy IMPERIAL z serem salami
Medalion drobiowy z ananasem trącony żurawiną
Filet z morszczuka z warzywami
Polędwiczki wieprzowe ala LEO z sosem z zielonego pieprzu

(więcej…)

Menu Wigilijne

ZUPA
( jedna do wyboru)
Zupa rybna z kluseczkami
Krem z grzybów
Barszcz czerwony czysty

 

DANIE GŁÓWNE WIGILIJNE (3 p\osobę)
(trzy dania do wyboru)
Karp pieczony marynowany w warzywach
Karp w sosie pomidorowym
Roladki z Soli faszerowane szpinakiem
Fileciki rybne z sosem jarzynowym
Filet z dorsza panierowany
Stek z łososia w sosie cytrynowo koperkowym

(więcej…)