leo catering katering leo catering katering

Menu zabawa karnawałowa

DANIE GŁÓWNE (2,5 p\osobę)

Kotlet schabowy nadziewany pieczarkami
Rolada staropolska wieprzowa w towarzystwie boczku, ogórka i cebuli
Pieczeń rolowana z karczku wieprzowego
Kotlet drobiowy IMPERIAL z serem salami
Sznycel wieprzowy z cebulką

DODATKI SKROBIOWE

Ziemniaki z wody
Kluseczki śląskie
Kluchy na łachu
Sos ciemny pieczeniowy

SURÓWKI
Z kapusty białej z kukurydzą i zieleniną
Z marchewki z owocami
Z buraczków gotowanych

Kapusta kiszona zasmażana

GORACE NAPOJE

Kawa, śmietanka podawana bez ograniczeń
Herbata, cytryna podawana bez ograniczeń

ZIMNE PRZEKĄSKI (4p\osobę)
( na platerach)

Schab faszerowany szpinakiem
Zapiekany pasztecik drobiowy
Jajka po szkocku z sosem tatarskim
Galarciki drobiowe warzywami
Marynowane koreczki śledziowe
Papryczki konserwowe, pikle
Koreczki z kabanosa i ogórków

SAŁATKI

Grecka z serem feta i oliwkami
Z ryżem makaronowym szynką i serem
Pieczywo jasne, ciemne oraz masełko

KOLACJA
(jedna zupa do wyboru)
Żurek staropolski
Flaczki wołowe
Forszmak węgierski
Barszcz czerwony czysty

 

W koszt menu wliczona jest obsługa kelnerska oraz dekoracja stołów.

 

PONADTO NA ŻYCZENIE PAŃSTWA W OFERCIE POSIADAMY

Bar z drinkami i alkoholami świata
Strzecha ze swojskim jadłem
Stół obfitości pyszności i samych słodkości (fontanna czekoladowa)
Pieczony udziec z dodatkami
Pieczony dzik, prosie z dodatkami
Faszerowany indyk, kaczka oraz płonące kurczaki z dodatkami
Ryba faszerowana pieczona (łosoś, sum) z dodatkami

 

Powyższe menu jest jedynie propozycją, wszelkie sugestie oraz inne pomysły zostaną przez nas uwzględnione ponieważ
„ Zapewniamy pełną satysfakcję kulinarną klienta ”