leo catering katering leo catering katering

Menu Wigilijne

ZUPA
( jedna do wyboru)
Zupa rybna z kluseczkami
Krem z grzybów
Barszcz czerwony czysty

 

DANIE GŁÓWNE WIGILIJNE (3 p\osobę)
(trzy dania do wyboru)
Karp pieczony marynowany w warzywach
Karp w sosie pomidorowym
Roladki z Soli faszerowane szpinakiem
Fileciki rybne z sosem jarzynowym
Filet z dorsza panierowany
Stek z łososia w sosie cytrynowo koperkowym

PRZEKĄSKI
Pierogi z kapustą i grzybami
Kapusta zasmażana z grzybami
Kapusta z fasolą i grochem
Śledź pod pierzynką śmietanową
Sałatka śledziowa w oleju
Sałatka z paluszkami krabowymi
Makiełki z owocami
Ryba po grecku

 

DESER
Makowiec
Sernik
Pierniki kruche

 

GORACE NAPOJE
Kawa, śmietanka podawana bez ograniczeń
Herbata, cytryna podawana bez ograniczeń
Soki woda mineralna

 

 

Powyższe menu jest jedynie propozycją, wszelkie sugestie oraz inne pomysły zostaną przez nas uwzględnione ponieważ

„ Zapewniamy pełną satysfakcję kulinarną klienta ”