leo catering katering leo catering katering

Menu Weselne

ZUPA
(jedna do wyboru)

Rosół z kury z makaronem
Krem borowikowy z grzankami
Krem z białych warzyw z zieleniną
Consume pomidorowe z nutą ziołową

 

DANIE GŁÓWNE (5 p\osobę)
( pięć pozycji do wyboru )
Potrawka z gotowanych roladek drobiowych z kompozycją warzyw z ryżem i sosem
Kotlet schabowy nadziewany pieczarkami
Rolada staropolska wieprzowa w towarzystwie boczku, ogórka i cebuli
Pieczeń rolowana z karczku wieprzowego
Rolada drobiowa z nutką szpinaku
Kotlet drobiowy IMPERIAL z serem salami
Medalion drobiowy z ananasem trącony żurawiną
Filet z morszczuka z warzywami
Polędwiczki wieprzowe ala LEO z sosem z zielonego pieprzu

DODATKI SKROBIOWE
( trzy dodatki do wyboru)

Ziemniaki z wody
Kluski śląskie
Krokiety ziemniaczane szyszki
Kluski na łachu
Frykasy ziemniaczane

SURÓWKI
( trzy rodzaje do wyboru)

Z kapusty białej z kukurydzą i zieleniną
Z marchewki z owocami
Z kapusty pekińskiej z sosem winegret
Z kapusty kiszonej zasmażanej
Z warzyw gotowanych ( brokuł, kalafior, marchewka)
Z selera z orzechami
Z buraczków gotowanych

CIASTO KAWA HERBATA

 

 

ZIMNE PRZEKĄSKI (7p\osobę)
( na lustrach)

Schab faszerowany szpinakiem
Galantyna z kurczaka
Zapiekany paszczecik drobiowy
Szynka faszerowana sałatką lub szparagami

( na platerach)

Ryba po grecku
Jajka po szkocku z sosem tatarskim
Galanciki drobiowe
Polędwiczki drobiowe w ziołach
Zraziki w zalewie octowej

 

SAŁATKI
( dwie sałatki do wyboru)

Wielowarzywna tradycyjna
Grecka z serem feta i oliwkami
Z ryżem makaronowym szynką i serem
Z grillowanym kurczakiem i papryką
Z brokułami, pomarańczą i prażonymi pestkami dyni
Pieczywo jasne, ciemne oraz masełko

 

TORT

Na życzenie państwa robimy każdy rodzaj tortu

 

CIEPŁA PRZEKĄSKA

Udziec wieprzowy pieczony
Ziemniaczki zapiekane w ziołach
Kapusta kiszona zapiekana
Sałatka a‘la LEO z sosem winegret
Sos czosnkowy
Barszcz czerwony czysty

 

KOLACJA
(jedna zupa do wyboru)

Żurek staropolski
Flaczki wołowe
Forszmak
Zupa gulaszowa

 

KOLACJA DANIE GŁÓWNE

Cząstki kurczaka grillowane w ziołach na ostro
Sznycel drobiowy z duszoną cebulka na winie
Żeberka po bawarsku podawane na kapuście zasmażanej

 

PONADTO NA ŻYCZENIE PAŃSTWA W OFERCIE POSIADAMY

Bar z drinkami i alkoholami świata
Strzecha ze swojskim jadłem
Stół obfitości pyszności i samych słodkości (fontanna czekoladowa)
Pieczony dzik, prosie
Faszerowany indyk, kaczka oraz płonące kurczaki
Ryba faszerowana pieczona (łosoś, sum)
Kącik dla dzieci z opiekunką
Pokaz ogni sztucznych
Aranżacja wystroju sali, samochodu

Powyższe menu jest jedynie propozycją, wszelkie sugestie oraz inne pomysły zostaną przez nas uwzględnione ponieważ
„ Zapewniamy pełną satysfakcję kulinarną klienta ”