leo catering katering leo catering katering

Menu 18-stka młodzieżowa

DANIE GŁÓWNE (3 p\osobę)

Kotlet schabowy nadziewany pieczarkami
Kotlet drobiowy IMPERIAL z serem salami
Kotlet devolay z masełkiem i natką pietruszki
Kotlet mielony panierowany

DODATKI SKROBIOWE
Ziemniaki z wody
Krokiety ziemniaczane szyszki
Frykasy ziemniaczane
Sos ciemny pieczeniowy

SURÓWKI
Z kapusty białej z kukurydzą i zieleniną
Z marchewki z owocami
Z sałaty lodowej pomidora i ogórka

GORACE NAPOJE
Kawa, śmietanka podawana bez ograniczeń
Herbata, cytryna podawana bez ograniczeń

ZIMNE PRZEKĄSKI (4p\osobę)
( na platerach)
Tartinki mini kanapeczki
Galarciki drobiowe warzywami
Ślimaczki z tortilli wielosmakowe
Polędwiczki drobiowe z pikantnym sosem

SAŁATKI
Wielowarzywna tradycyjna
Grecka z serem feta i oliwkami
Pieczywo jasne, ciemne oraz masełko

KOLACJA
Bulion drobiowy
lub
Barszcz czerwony czysty

DANIE GŁÓWNE KOLACJA
Grillowane pałeczki z kurczaka
Kebab z dodatkiem sosów i bagietki ziołowej
Kurczak po chińsku z ryżem
Pieczywo jasne i ciemne, masełko

PONADTO NA ŻYCZENIE PAŃSTWA W OFERCIE POSIADAMY

Bar z drinkami i alkoholami świata
Strzecha ze swojskim jadłem
Stół obfitości pyszności i samych słodkości (fontanna czekoladowa)
Pieczony dzik, prosie
Faszerowany indyk, kaczka oraz płonące kurczaki z dodatkami
Ryba faszerowana pieczona (łosoś, sum) z dodatkami
Pokaz ogni sztucznych
Aranżacja wystroju sali

Powyższe menu jest jedynie propozycją, wszelkie sugestie oraz inne pomysły zostaną przez nas uwzględnione ponieważ
„ Zapewniamy pełną satysfakcję kulinarną klienta ”

zp8497586rq